Activitats Un Curso de Milagros
Què és Un Curso de Milagros?

U n Curso de Milagros és el document espiritual del nostre temps. Ha influenciat a molts autors, místics i persones al llarg dels últims anys. Es tracta d’un material canalitzat i NO és una religió.

Pot ser un llibre fonamental per la humanitat en un futur tan immediat que ja està aquí. Cada vegada més gent sent amb creixent força l’ancestral anhel i una crida d’emprendre el camí de tornada cap a la Unitat. Un Curso de Milagros ens mostra com fer-ho, mostrant-nos que res d’allò que percebem amb els ulls és real i ensenyant-nos a veure més enllà de la percepció. No hi ha pressa, doncs el temps en realitat tampoc és real ;-).
La veu del Curso ens espera de forma incansable i immutable a que decidim abandonar la bogeria i buscar la nostra veritable essència. Llavors, sense recriminacions, de forma amable però, això sí, sense concessions a l’ego, ens guia a través de l’espessa cortina de fum que les nostres creences han format (en alguna pel·lícula d’això li’n van dir Matrix ;-)) al voltant d’una virtual separació, per mostrar-nos, ara sí, el camí de tornada a casa.
 
Trobades UCDM

[
Cinefòrums

La realitat depèn de la nostra mirada, dels ulls amb els quals la mirem.

Amb moltes pel·lícules passa el mateix. Amb una mirada atenta i oberta, una pel·lícula ens pot mostrar coses molt profundes sobre nosaltres mateixos.

Pot mostrar un contingut totalment revelador, aportar una nova llum, obrir la consciència...

Els nostres cinefòrums no et deixarà indiferent.

Vine a Espai Natura a experimentar una altra forma de veure les pel·lícules, a la llum d'Un Curso de Milagros, amb José Vicente Mandé..
 
 
 
Vine a veure la nostra col.lecció d'Un Curso de Milagros
 
 
 
Altres activitats d'Un Curso de Milagros
Retir Un Curso de Milagros

Per saber-ne més