Sala Alexandria

La Sala Alexandria és l’acollidor espai per les activitats formatives i de divulgació d’Espai Natura. Un espai de formació, tenint una part d’aquestes activitats el denominador comú de “recuperar la saviesa perduda”, en honor a l’antiga biblioteca d’Alexandria. La Sala Alexandria compta amb tots els equipaments tècnics i logístics per a realitzar conferències, xerrades, cursos, tallers i altres activitats. Et convidem a visitar-la com a públic, com a alumne i, si s’escau, com a conferenciant. Participa en les nostres activitats!

 

LA NOSTRA FORMACIÓ

 

Escola de Grafologia

Ensenya’ns com escrius…i t’ensenyarem a interpretar com ets. PRIMERA ESCOLA DE GRAFOLOGIA de Girona. Nivells I i II, grafologia infantil i grafoteràpia. ESTUDIS DE PERSONALITAT a partir de la lletra manuscrita, per ús i orientació personal. INFORMES GRAFOLÒGICS per l’ajuda en la SELECCIÓ DE PERSONAL.

Escola de Matemàtiques Vèdiques

La matemática védica de Bhárati Krishná Tirthá es un sistema de cálculo mental desarrollado por Shri Bhárati Krishná Tirtháji a mediados del siglo XX quien dijo haberse basado en el Átharva Vedá, un antiguo texto de los Vedás. Tiene algunas similitudes con el método Trachtenberg, asimismo tiene aplicaciones para matemáticas avanzadas, tales como el cálculo o el álgebra lineal. La Sala Alexandria d’Espai Natura és la primera escola de Matemàtiques Vèdiques de Girona.

QUÈ FEM A LA SALA ALEXANDRIA…

Xerrades

Quasi cada dijous convidem a algun conferenciant per parlar sobre temes que considerem d’interès i afins al propòsit de la sala: en l’àmbit de salut alternativa i hol·lística, nous descobriments científics, PNL i coaching, i, com no, també temes referents a la recuperació de saviesa perduda o sobre algun llibre transcendental de gran interès.

 

Cursos i seminaris

A Espai Natura també organitzem cursos i seminaris com ara grafoteràpia i com no, un dels nostres pilars fixes, una col·laboració amb la que estem especialment contents per la labor que fan: els cursos gratuïts en tècnica Zen, nivell I, II i avançat.

 


Cursos de Formació

Complint amb un dels propòsits més sagrats de la Sala Alexandria, el de recuperar la sabiesa antiga, Espai Antahkarana es marca com la primera escola de Girona de les desconegudes, sorprenents i increïbles Matemàtiques Vèdiques, utilitzades pels savis hindús indis de fa més de 5.000 anys. Informeu-vos sobre el proper curs de Vèdiques. Us sorprendrà.

La primera escola de grafologia de Girona, Espai grafològic, també fa ús de la Sala Alexandria pels cursos de grafologia de primer i segon nivell, i ampliarà la seva oferta amb un nou curs de grafoteràpia a partir del curs 2015-2016, així com un mòdul més petit de grafologia infantil i adolescent.  

Tallers

A Espai Natura també organitzem tallers tan variats com, “Ara em toca a mi”, un taller de consciència i relacions, taller de meditació, impartit per Juan Ramos i Tania Gabel, venen expressament d’Osca a Espai Natura per impartir aquest taller de forma desinteressada i gratuïta i cap al final de la temporada repetim el simpàtic taller d’automaquillatge (amb el maquillatge ecològic, d’Espai Natura, per suposat!), que ja va tenir molt d’èxit quan es va fer a la tardor.