“Año 2012″

“Año 2012. Bajo los menhires de la Albera” és una novel·la d’intriga sobre les profecies maies per al 2012 i d’un científic misteriosament desaparegut de l’Hospital Karolinska a Suècia, aparentment sense roba

Oluf Larson, el científic desaparegut, és un prestigiós investigador suec que ha treballat gran part de la seva vida en projectes d’investigació relacionats amb les radiacions electromagnètiques i la seva aplicació pràctica en diferents projectes de les agències d’intel·ligència internacionals.

El seu nét, després d’una trucada de la policia sueca, viatja a Suècia en la seva recerca. Allà, a la cabana del seu avi en els boscos de Suècia, descobreix que hi ha alguna cosa més darrere d’aquesta desaparició i que, buscant-lo, la seva vida sembla córrer perill. Hi ha gent molt perillosa igualment interessada a trobar el seu parador. Durant la seva estada a Suècia, coneix a una noia amb la viu una apassionant i al mateix temps perillosa aventura.

De tornada a Girona, amb les mans buides, s’inicia, amb la seva exdona, experta en les antigues civilitzacions mesoamericanas, una recerca gairebé a cegues, seguint els pocs indicis que li ha deixat el seu avi sobre el que li pot haver passat.

La història transcorre entre Suècia, Girona i Mèxic, guardant un desenllaç sorprenent. Conté intriga i una bona porció de crítica de societat, traient a la llum que poques coses són el que semblen ser, al mateix temps que segueix, durant el llibre, l’evolució personal del protagonista, Cristian Larsson.

Una trepidant aventura en què la saviesa antiga i la física moderna es donen la , però amb el fil conductor d’una novel·la d’intriga ràpida i fàcil de llegir.

Crèdits
Direcció i realització
Hugo Stuven Casasnovas
Director i realitzador de cinema

Composició musical
Sergio Jiménez Lacima
Compositor, director i pianista

Disponible en format rústic - pBook - amb dedicatòria dels autors. Enviament a domicili gratuït!
Disponible com eBook enAmazon.com o a Amazon.es

 

Fèlix Brunet presentant “Año 2012 Bajo los menhires de la Albera”.

Extracte de la presentació del 13 de juny de 2012 a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, Portal de l’Àngel, a Barcelona.

Màgia i humor, No us la perdeu!

Disponible en format rústic - pBook - amb dedicatòria dels autors, en aquesta mateixa web. ! Enviament a domicili gratuït!

Disponible com llibre digital en Amazon.com o a Amazon.es

T’està esperant.
Junts vam crear el 2012!

Hi ha alguna cosa de cada lector en aquest llibre i, com a lector, deixaràs la teva empremta en ell. T’arriba al cor i, d’alguna manera, ja no et deixarà indiferent.

«Aquest llibre està escrit per a tota persona que vulgui creure en un futur millor. Cada lector formarà part de l’ànima del llibre i donarà vida al seu missatge. En les seves línies és una novel·la d’intriga, entre línies té un profund missatge », Els Autors.

Esperança és la paraula que més caracteritza aquesta novel·la. La acabaràs amb un somriure als llavis i una sensació que el món realment pot ser un lloc millor.

Unes antigues profecies
Un científic desaparegut
Pot la humanitat guiar el seu propi destí?
Una trepidant aventura que transcorre entre Girona, Suècia i Mèxic.

Sobre l’autora:

ChristinaChristina Stub és danesa d’origen, porta 20 anys a Girona. Diplomada en ciències empresarials, grafòloga i co-fundadora d’Espai Natura, botiga de productes ecològics i llibreria de ciència i consciència. Fundadora, així mateix, de la revista de distribució gratuïta “Espai de Llum”, que es distribueix aproximadament cada 3 mesos per Girona i en la que signa alguns dels articles publicats. Finalment, també és fundadora i directora de la primera escola de grafologia de Girona, “Espai Grafològic”.
De vocació escriptora, “Any 2012 – sota els menhirs de l’Albera” és la seva segona novel·la, sent la primera una novel·la infantil en català, “Hasse i Flama”, per a edats compreses entre els 8 i 10 anys.

Sobre l’autor:

Adria

Adrià Vilella, és enginyer electrònic, fundador i co-propietari de SUNSET Technologies, empresa gir
onina de programari, on exerceix com a director tècnic.
Molt interessat en temes com la física quàntica i les energies lliures, té una gran inquietud per investigar en les seves possibilitats, així com escriure sobre aquestes, tant en format d’articles com de novel·la, sent la novel·la molt més amena per als lectors.

També és co-fundador i co-propietari d’Espai Natura, botiga de productes ecològics i llibreria de ciència i consciència. “Any 2012 – sota els menhirs de l’Albera” és la seva primera novel·la.

Autors: Christina Stub i Adrià Vilella | Colecció: Círculo rojo – Novela | Pàgines: 354 | ISBN: 978-84-9991-519-7 | Formats: Edición Rústica con solapas | Tamany: 15 x 21 cm | Editorial: Editorial Círculo rojo | Preu: 18 €

La sabiduría antigua y la ciencia moderna se dan la mano en esta novela de intriga,

que engancha al lector desde las primeras páginas.