Flaix Piabeli

 

Novetat a Girona!

Vine a gaudir de l’aplicació dels productes naturals de Piabeli – loció de manteniment i la nova Crema Complemento del Líquido Rojo – , el contrast fred-calor durant les diferents fases del tractament, i les mans d’una professional.

 

Sensacions…

 

Una agradable frescor i un subtil pessigolleig que recorre tota la pell així com una sensació d’un nou benestar, en part per les olors herbals que inevitablement s’inhalen durant les aplicacions, tant de la loció com, sobre tot, de la crema. La sensació de relax i benestar que s’aconsegueix a la pell en les diferents fases del tractament és tan agradable com difícil de descriure.

 

Apreciacions….

 

En tan sols una hora s’aprecia més lluminositat en la pell i en la mirada, es redibuixa l’oval de la cara, es redueixen les ulleres, les arrugues i les “potes de gall” i la flaccidesa de coll i cara.

 

Una sensació única!

 

Reserva ja la teva hora  al telèfon 972 20 33 15, o bé dirigint-vos a Espai Natura a l’av. Lluís Pericot 26 de Girona. 1er centre PIABELI a Girona

 

Preu de la sessió  40€

Vine a Espai Natura a provar el ja molt sol·licitat Flaix de Bellesa de Piabeli. Durant aquestes sessions es combina l’aplicació dels productes naturals de Piabeli -la loció de manteniment i la nova i increïblement potent crema complemento del líquido rojo-, el contrast fred-calor durant les diferents fases del tractament, i les mans d’una professional.