Línia de Manteniment

La Línia de Manteniment és una gran aliada en pells encara no afectades per la vellesa i sense un problema específic. Nutritiva i hidratant, aporta elasticitat, suavitza, atenua les primeres arrugues, tonifica, nodreix, dóna una gran vitalitat, regenera i renova la pell. Prevé l'envelliment, mantenint les pells joves i fresques durant molts més anys.
Aplicació:

Amb la cara neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés). La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura: Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé.

Com a mascareta: Quan disposem de més temps, la loció és una mascareta excel·lent, aplicant-la de la següent forma: Estirats i en relax i, sobre tot, amb els ulls tancats, ruixar una quantitat generosa de loció de manteniment sobre la cara. Deixar-la actuar uns 15 minuts. Es notarà una sensació de pessigolleig. Això és senyal que la microcirculació s'està activant. És important no tocar la cara mentre actuï, per no interrompre el procés. Acte seguit, es notarà una tibantor. Vol dir que està en marxa el procés renovador d'exfoliació de cèl·lules mortes de la pell. Al cap d'aprox. 15 minuts, el procés haurà conclòs. Els resultats són immediatament visibles, lluint la pell ara una nova frescor.

Aquesta mateixa aplicació de la loció també té efectes realment sorprenents sobre coll i escot, per combatre la flaccidesa i tonificar.

La línia de manteniment consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema.

Conté, entre altres ingredients naturals, extracte de rosa damascena, clavell, sàvia fresca de bedoll, flors de romaní i oli de germen de blat, que, degut al seu alt contingut en fosfolípids, actua com a vehicle dels principis actius.

Tant la crema com la loció són una excel·lent base de maquillatge. El maquillatge es manté perfecte durant més temps i no agredeix tant la pell.

Tant la crema com la loció també tenen un efecte netejador, expulsant cèl·lules mortes i activant la renovació cel·lular de la pell.

La línia de manteniment està indicada per a tots tipus de pell: normals, greixoses, seques o mixtes, joves i madures.

La crema també és ideal per la sequedat de colzes, talons, mans i peus i per a prevenir i atenuar estries.

Per què amb els ulls tancats? És per a canalitzar millor el rec cap a la dermis, ja que la sang habitualment flueix cap als ulls quan aquests estan oberts. La vista absorbeix molta energia, i amb els ulls tancats aquesta energia s'aprofita per activar el rec perifèric on posem la loció.
Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:
La línia de manteniment és per a pells sense un problema específic i, per tant, habitualment no la farem servir per un problema en concret. Tot i així, l'acció de Piabeli es veurà reforçada pel tractament base amb la loció corporal, aplicada de nit, segons el protocol.

veure aplicació Loció Corporal

Línia Corporal

La Línia Corporal és un dels productes més sorprenents de Piabeli. La loció aplicada a la zona engonal, abdominal, aixelles i ganglis limfàtics, junt amb l'aplicació a la planta del peus, activa de forma molt potent el tren de drenatge limfàtic, essent un component imprescindible com a coajudant en tots els tractaments Piabeli. Aplicant la loció al ventre o a la zona engonal, es redueix de forma espectacular la retenció de líquids i cel·lulitis de qualsevol part del cos, sense necessitat d'aplicar-la localment, (coll, braços, cintura, malucs, músculs).
Indicacions
A part d'actuar com a coajudant en tots els tractaments Piabeli, elimina la sensació de cansament, ajuda a dormir més bé, reafirma el to muscular, redueix el teixit adipós (cel·lulitis) i millora les estries.

La línia corporal de Piabeli també està indicada en casa de cremades de sol, irritacions després de la depilació, afavorint la sortida a la superfícies dels pèls enquistats. Calma, reconforta, reafirma i regenera.

Excel·lent aliat en la cura de mans i peus ressecs amb descamació i per a millorar les ungles febles i trencadisses.


Aplicació:
Cel·lulitis: Un cop al llit i en relax (amb els ulls tancats), s'aconsegueixen molt bons resultats aplicant la loció, alternant la zona engonal amb la zona del ventre + a la planta del peus.
Aplicació a la zona engonal: Aplicar generosament als engonals i romandre en relax mínim 1/2 hora amb els ulls tancats.
Aplicació a la zona del ventre: Aplicar la loció a l'abdomen i ventre, deixant aquesta zona al descobert i tapant la resta del cos durant 1/2-1 hora, amb els ulls tancats. També podem aplicar la loció corporal per tot el cos després del bany o dutxa.

També podem seguir el protocol per l'aplicació de la loció corporal:
Amb els ulls tancats i en relax, preferiblement al vespre abans d’anar a dormir, aplicar:

1er dia: A la planta dels peus i engonals.

2on dia: A la planta dels peus i zona del ventre + hepàtic-biliar.

3er dia: A la planta dels peus i aixelles.

4art dia: A la planta dels peus i ganglis limfàtics del coll.

… i tornar a començar.
Degut a la seva poderosa formulació, reforçada per olis essencials de sàlvia, lemongrass, bedoll i romaní (tots ells de conegut efecte vasodilatador), la loció corporal de Piabeli col·labora molt eficaçment en l'activació del rec perifèric, revitalitzant el to muscular i augmentant l'absorció d'oxigen, element indispensable per una perfecte renovació cel·lular.

Amb l'aplicació de la loció Piabeli, com s'indica a les instruccions, s'aconseguirà una gran millora a les zones afectades per la cel·lulitis, reduint estries, difuminant capil·lars trencats i tensant i revitalitzant la flaccidesa de qualsevol tipus de pell.Per a reforçar l'acció l'acció anti-cel·lulítica podem alternar crema i loció de la següent manera:
A dies alterns, aplicar la loció un dia i la crema el següent, a l'abdomen i el ventre. Quan apliquem la loció, deixarem aquesta zona al descobert i tapant la resta del cos durant 1/2-1 hora. Quan apliquem la crema, es tapa la zona d'aplicació igual que la resta del cos.
Per a reafirmar: Aplicar un cop per setmana la crema corporal per tot el cos.
Com antiestries: Realitzar a diari un massatge amb la crema corporal sobre la zona a tractar.
Depilació: Per afavorir la sortida a la superfície de pels enquistats, aplicar la crema o la loció després de la depilació.
En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic.

Línia Antitaques

La Línia Antitaques és summament eficaç contra les taques fosques de la pell, com les taques d'envelliment, peques, taques produïdes per l'eliminació de toxines àcides durant l'exposició al sol, per residus de medicaments i altres toxines, l'embaràs o els anticonceptius.
Aplicació:

Amb la cara - o zona a tractar - neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés). La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura:

Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé.


Es necessari protegir-se del sol durant el tractament, evitant l'exposició directa i aplicant cremes solars per sobre de la loció i/o crema.
La línia Antitaques consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema.

Tant la crema com la loció estan reforçades per olis essencials de llimona, eucaliptus i sàvia de bedoll, tots ells de reconegut efecte dermonetejador. També contenen oli de germen de blat, molt ric en vitamina E, ben conegut pel seu ampli poder antioxidant.

La Línia Antitaques pot, com totes les línies de Piabeli, ser utilitzada tant a nivell facial com corporal i està indicada per a tot tipus de pell: normals, greixosos, seques i mixtes, que necessiten restablir l'equilibri d'excessos pigmentaris.
Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:
En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.

veure aplicació Loció Corporal

Línia Cavaller

La línia específica per a cavallers és una joia pels homes i molt i molt recomanable en pells envermellides després de l'afaitat, afavorint la sortida a la superfície dels pèls enquistats.
La seva aplicació produeix una sensació immediata de frescor i benestar en pells inflamades i envermellides després de l'afaitat.

La Línia Cavaller està indicada per a tot tipus de pells: normals, greixoses, seques i mixtes, joves i madures.
Aplicació:

Després de l'afaitat, aplicar la loció generosament per cara i coll. La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara.

Pels homes que volen un extra de cura, nutrició i hidratació, aplicar a continuació o a la nit, la crema cavaller, emulsionant, si s'escau, amb una mica de loció per optimitzar la textura.
La línia cavaller, acaba definitivament amb els pèls enquistats, calma, desinfecta, refresca, tonifica… i fidelitza. Els nostres fidels de la loció cavaller ho confirmen: amb diferència millor que qualsevol after shave.

Alleugera la irritació de la pell després de l’afaitat i evita la formació d’arrugues. Cuida i protegeix les pells de totes les edats, evita la formació d'arrugues i atenua les ja existents en pells cansades i envellides.

Tant la loció com la crema estan reforçades, entre altres components naturals, per extractes d'eucaliptus, xiprer i sàvia viva de bedoll, tots ells de reconegut poder antisèptic i antiinflamatori.

Línia Juvenil

La Línia Juvenil és una gran aliada en pells afectades per acne, punts negres, barbs i, en general, una pell greixosa, juvenil i amb impureses. La línia consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema. Tant la crema com la loció estan reforçades, entre altres ingredients naturals, per l'oli de cedre, que té un alt poder astringent, i lemongrass. Aquests dos ingredients aporten a la formulació una gran acció depuradora i renovadora de les cèl·lules acneiques.

Aplicació:

Amb la cara neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés. La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura: Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé.

També s'han aconseguit bons resultats només amb l'ús de la loció, prescindint en aquest cas de la crema. Però això depèn de la gravetat del cas i de si hi ha marques antigues a recuperar.

Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.

veure aplicació Loció Corporal
La línia Juvenil està indicada per a tots tipus de pell: normals, greixoses, seques o mixtes. I, tot i el seu nom, tant és per a pells joves com per les més madures. La crema juvenil també té un efecte sorprenent i molt poderós en cames amb capil·lars trencats, estries, varius, mala circulació o pesades i amb dolors.

En aplicar la crema o la loció, s'estimularà el rec perifèric, produint-se en la dermis una alta concentració de cèl·lules de defensa. Amb l'aplicació diària de Piabeli Línia Juvenil, s'iniciarà un autèntic procés renovador, que pot durar entre un parell de mesos o 7-9 mesos, depenent de la gravetat del cas.

Un cop conclòs aquest procés renovador, s'experimentarà, en la zona tractada, una sorprenent millora, doncs no tan sols desapareixeran les típiques marques d'acne, sinó quedaran eliminats marques antigues, com cicatrius i marques profundes a la pell. En molts casos, i si continuem aplicant el producte, pot, fins i tot, reproduir-se el teixit epitelial perdut. I tot això, evidentment sense necessitat de cap "tractament" convencional, com serien antibiòtics, anticonceptius, cortisona, etc., ni tampoc altres sistemes de neteja, com banys de vapor o les dolorosos extraccions manuals de punts negres i barbs, que, lluny de millorar el problema, en molts casos, atrofien els porus i contagien les cèl·lules del voltant no afectades.

Línia Revitalitzant

La línia revitalitzant del cabell actua de forma molt eficaç sobre els cabells secs, amb descamació (caspa) i greixosos, cabells castigats pel tint, millorant, a més el to de les canes, bulbs dèbils amb freqüents caigudes amb amb tendència a l'alopècia. Aquesta formulació està reforçada, entre altres components naturals, per olis essencials de caputxina, bedoll i sàviaAplicació:

Quan no hi ha un problema específic i l'objectiu és mantenir, conservar i enfortir el cabell, aplicar la loció tots els matins, procurant arribar al cuir cabellut. La loció no deixa greixós el cabell, al contrari, dóna vida, volum i brillantor.

En els casos específics de bulbs dèbils o amb freqüents caigudes del cabell, s'aplicarà igualment la loció a diari als matins, aplicant, a més, la crema 1 o dos dies per setmana, a la nit abans de rentar el cap, o o 1-2 hores abans de rentar el cap. En cas de calvície, podem aplicar la crema sobre la zona cada nit i, sobre tot, reforçar la loció amb líquido rojo.

Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.

veure aplicació Loció Corporal
Com tota la gamma Piabeli, la línia revitalitzant, col·labora en l'activitat del rec perifèric, revitalitzant la funció renovadora en cabell fràgils, sense vida i amb freqüents caigudes, ajudant molt eficaçment a restablir bulbs dèbils i anèmics.

Revitalitza els cabells fràgils, sense vida o amb freqüents caigudes, ajudant a restablir els bulbs dèbils i anèmics. Molt indicat en qualsevol problema capil·lar, i molt especialment en l'alopècia, global o en zones concretes del cap. En aquest últim cas, reforçarem la loció afegint 15 ml de líquido rojo per 200 ml de loció revitalitzant.

La línia capil·lar està indicada per a tot tipus de cabell: normals, greixosos, fins i secs, i consta, com totes les línies de Piabeli, d'una crema i una loció.

Línia Repigmentant

La Línia Repigmentant és una línia específica, formulada per a restablir l'equilibri pigmentari de cèl·lules afectades per a qualsevol tipus de carència pigmentària, com el vitiligo. Fins i tot pot arribar a repigmentar cicatrius produïts per talls o cremades.
Aplicació:

Amb la cara neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés). La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s'aplica amb un petit massatge.

Aplicació recomanada per Espai Natura:

Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D'aquesta manera, s'optimitza l'absorció, tant de la crema com de la loció, i s'aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l'emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s'absorbeix molt més bé.

Durant l'exposició al sol, s'aplicarà la loció a intervals de 15 minuts. Si l'exposició supera els 60 minuts, s'aplicarà primer la crema, i a continuació la loció a intervals de 15 minuts.

Es necessari prendre el sol de forma moderada per activar la melamina.

Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:

En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol.

veure aplicació Loció Corporal
Amb l'aplicació continuada de la línia repigmentant, combinada amb freqüents exposicions curtes al sol, es produirà un lleu envermelliment al centre de la zona afectada, que es convertirà en petits punts més foscos. Això indica que s'està activant la pigmentació de la zona. Poc a poc, aquests primers punts inicials augmentaran fins cobrir la totalitat de la zona afectada. És important exposar la zona afectada una mica cada dia al sol per activar la melamina.

És freqüent que la repigmentació es produeixi més ràpidament a cara i escot i molt més lentament en mans, braços, cames i peus, però és igualment eficaç en totes les parts del cos.

En les èpoques de l'any en les que no podem exposar la zona afectada al sol, és igualment convenient aplicar la Línia repigmentant, doncs d'aquesta forma s'anirà condicionant la pell per a rebre a la primavera els primers raigs de sol.

Un cop corregit i millorat el problema, s'aconsella aplicar esporàdicament el producte com a manteniment o prevenció.

La línia consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema.

Tant la crema com la loció posseïxen una adequada formulació, reforçada, entre altres components naturals, per olis essencials de sàlvia, canyella i sàvia de bedoll, components que ajuden a establir els desequilibris pigmentaris.

La línia Repigmentant està indicada per a tot tipus de pells: normals, greixoses, seques i mixtes, amb desequilibris pigmentaris associats a patologies de deficiències localitzades de pigmentació.

També és eficaç en pells sense problemes de deficiències pigmentàries, per a accelerar el bronzejat a l'estiu.

Líquido rojo

Inigualable, una formulació fruit de la natura.
El Líquido Rojo” és com una mena de “arreglalotodo” totalment natural, altament eficaç i especialment indicat en qualsevol afectació que es manifesti amb inflamació, ferida oberta, cremada, picor, fongs, quists sebacis i clivelles. Essent el principi actiu de vàries de les cremes, és summament potent en casos d'erupció (psoriasi, dermatitis, etc). En aquests casos, però, l'hem d'utilitzar amb precaució, vigilant que la possible crisi de curació no resulti en una reacció massa forta
Com podem definir “El Líquido Rojo”?
Les primeres quatre coses que venen al cap són, que és un gran regenerador, un estimulador del sistema immuitari, un excel·lent cicatritzant i un potent desinflamant natural. Però és molt més….

Què és i per què serveix, doncs?
Aquestes gotes són un regal de la natura i poden resultar imprescindibles, un cop coneixes el ja quasi llegendari Liquido Rojo, a la farmaciola de qualsevol família. A l’estiu és un gran aliat per baixar la inflamació i combatre la picor de les picades, tant de mosquits (fins i tot del mosquits tigre!), com d’abelles i altres picades de no poca importància.

En la gran majoria de casos n’hi ha prou amb una aplicació, com a molt a repetir al cap d’unes hores o l’endemà. L’eficàcia és sorprenent! Continuant amb l’estiu, produeix un gran alleugeriment en cas de cremades del sol, baixant la vermellor i ajudant a restablir l’equilibri i la sana regeneració de la pell.

És un gran accelerador en la cicatrització de ferides, la ferida es cura més ràpid, la cicatriu queda més bé, tornant la zona afectada més ràpid a la normalitat, pel que resulta un remei post-operatori cada vegada més conegut i recomanat.

S’ha observat una gran eficàcia contra els fongs de tot tipus, estimulant les defenses i restablint l’equilibri de la zona de manera que es puguin combatre de forma natural.
Afegit a la línia revitalitzant dels cabells de Piabeli, fa un efecte de tractament de xoc, frenant eficaçment la caiguda dels cabells.
En les cremades, fins i tot les de més grau, regenera la pell d’una forma i amb una rapidesa absolutament sorprenents, arribant a regenerar les zones afectades, moltes vegades en la seva totalitat, recuperant els porus i fins i tot el pèl.
En cas de mal de coll, podem ingerir unes gotes i fer-les passar lentament pel coll (o diluir-les en aigua i fer-ne gàrgares abans d’empassar-les) tantes vegades al dia com ens en recordem. En la majoria de casos, el mal de coll desapareix en un parell de dies.
També és útil pel mal d’orella. Podem posar un cotó ben mullat amb el “Líquido Rojo” a l’orella, que toqui de forma permanent la inflamació. En uns dies baixa la inflamació i el mal d’orella.
En les aftes bucals i problemes amb les genives, aplicant directament el Líquido Rojo sobre la zona afectada, el problema es soluciona en pocs dies. És un gran aliat en rentats íntims, per ajudar a mantenir la zona sana i combatre els fongs.

Per altra part, també tenim constància d’algunes aplicacions interessants: – Tres o quatre gotes aplicades sota la llengua de forma regular, potencien el sistema immunològic. – Tres o quatre gotes aplicades al quart xacra (a l’altura del cor), regula – i potencia – l’activitat sexual. – Aplicat al plexe solar (situat al punt mig entre la part inferior de l’estèrnum i el melic), millora l’activitat neuronal.

En general, s’ha provat el Líquido Rojo amb resultats sorprenents en casos tan variats com ferides, úlceres varicoses, cremades, caiguda de cabells, ferides d’operacions, aftes bucals, problemes en les genives, herpes labial, fongs, mal de coll (angines), inflamació d’oïdes, rentat íntim, cops, cicatrius, dolors als peus, picades de mosquits i d’abelles i urticària, per només esmentar-ne alguns… La llista és llarga i continua creixent, afegint-se noves experiències i aplicacions que ens permeten ampliar el repertori de la seva utilitat.

Només ens queda esmentar que “el Líquido Rojo” s’aplica a nivell local i que es pot aplicar pur o rebaixat en aigua.
De què està fet?
La formula fou descoberta en 1971 i des de llavors ha estat peça imprescindible en línies (Piabeli) com l’antitaques i la juvenil, atribuint, en part, l’eficàcia d’aquestes dues línies a la presència d’aquesta increïble fórmula. A la seva composició trobem noms com Savia betula berrugosa, Commiphora molmol, Propolis, Folium Betulae, Rosa canina, Salvia Officinalis, Lavendula Angustifolia, Cederla odorata i Bnoswellia carterii. Tots els seus components són de procedència vegetal, pel que la seva composició molecular és similar a la de les nostres membranes. El dermis la tolera sense cap rebuig i aprofita de ple la formula. En fi, que és d’aquelles ampolletes que convé portar sempre a la bossa per a qualsevol situació.

A Espai Natura és un remei al que recorrem cada vegada més per les seves variades aplicacions. Ara bé, dit això, dret a llei també hem de dir, que està classificat com a cosmètic… i que tot el que esmentem aquí són simples experiències que s’han tingut arreu d’Espanya amb aquest cosmètic.

Crema Complemento Líquido Rojo

És l’última estrella de Piabeli.
Tot un món d’aplicacions en una sola crema. Hidratant, nutritiva, cicatritzant, regenerant, renovadora, estimulador dèrmic i un potent antiinflamatori. I tot en una sola crema. D’aquí que quasi se la podria anomenar l’ungüent universal. O la crema de primers auxilis. O LA crema facial. Per qui ja coneix la gamma Piabeli, només dir que és més potent que totes les anteriors cremes. Amb les mateixes – i més – propietats que el famós líquid vermell, pot substituir a qualsevol de les cremes de les altres línies – excepte per les taques, per les que continuem necessitant la línia antitaques, – però amb els resultats més potents i a més curt termini.
Què és la Crema Complemento del Líquido Rojo?

Pot ser una mica difícil entendre que una sola crema pot tenir tantes aplicacions i ser, a més, tan potent en totes les seves vessants.

Podem parlar de tres grans i principals vessants:

Una és de crema facial. O LA crema facial. Activa i manté la frescor de la pell en qualsevol etapa de la vida. Sense necessitat de res més. Aporta lluminositat i vitalitat a les pells apagades i afectades pel cansament. Millora notablement, des de les primeres aplicacions, arrugues, trencaments capil·lars, les bosses dels ulls, les “potes de gall” i la flaccidesa facial. És una crema que reforça des de l’interior i ajuda a la pell a recuperar la seva pròpia capacitat de regeneració. I no només es pot posar també al contorn d’ulls, sinó que és IDEAL per aquesta zona tan delicada.

És una crema compatible amb qualsevol tipus de pell que ens pot acompanyar durant totes les etapes de la vida, des de les pells joves i sense problemes fins a les pells més madures i més exigents, amb senyals marcades d’envelliment.

Per altra banda, és una crema altament eficaç per l’acne, ja que neteja la pell en profunditat i l’ajuda a renovar-se, acabant fins i tot per fer desaparèixer les marques de l’acne. I el que és més important, sense cap acció agressiva. La majoria dels productes per l’acne són agressius i no exempts de riscs per la salut. Tot el contrari a això, Piabeli reforça les pròpies defenses de la pell. En general, tota la gamma Piabeli actua reforçant l’acció de la circulació perifèrica. Els seus components naturals, altament revitalitzants a nivell cel·lular, aporten a la superfície de la pell els nutrients necessaris per, no només hidratar-la i nodrir-la, sinó que, a través de l’aportació d’oxigen, la renova, eliminant les cèl·lules mortes i compensant el PH àcid.

La segona vessant és que és un valuós regal en moltes afectacions dèrmiques. Amb l’ajuda de la loció corporal aplicada als engonals i a la planta dels peus, per drenar i portar cap a fora la intoxicació que causa el problema, la nova crema Complemento del Líquido Rojo, aplicada a nivell local, és la peça clau per moltes afectacions dèrmiques, i, de nou, sense cap agressió, sinó reforçant la pell des de l’interior. Per tant, amb la crema facial tindrem sempre a mà un ungüent universal. I, finalment, és un gran regenerador cel·lular i un potent anti-inflamatori. D’aquí que li’n podríem dir la crema dels primers auxilis, eficaç en talls, cops, cremades, picades d’insectes, urticària, problemes bucals, genitals, post-operatoris, etc. Tanmateix, i sobre tot, és de gran ajuda per alleugerir dolors musculars.

D’aquí – aquesta multitud de vessants – la qualificació de la nova crema de Piabeli d’ungüent universal. I l’explicació radica en la forma de funcionar de Piabeli, reforçant i estimulant les pròpies forces de la pell.


Aplicació:

S’aplica sola o emulsionat amb la loció de manteniment. D’aquesta manera també allarguem la vida de la crema, ja que realment cal una quantitat molt petita. A més, penetra i s’estén més bé amb l’ajuda de la loció.