Piabeli: Especialitstes en la cura de la pell

Fa ja set anys que Espai Natura va apostar per Piabeli, quan encara era completament desconeguda, i la nostra feina, des de llavors, per donar a conèixer les virtuts d’aquesta potent gamma de productes, ha estat incansable, tant en forma de xerrades, com mitjançant la nostra revista Espai de Llum. Però la veritat és que continuem sorprenent-nos de la seva eficàcia i de la seva creixent llista d’aplicacions.

Més enllà d’una cosmètica…

Piabeli És una línia de productes totalment artesanal, a base de sàvia de bedoll, una gran selecció de productes vegetals de primera qualitat, cera d’abelles i olis essencials molt purs.

Actua enfortint les pròpies defenses de la pell, és a dir, reforçant la capacitat de la pròpia pell de mantenir-se jove i sana.

Neteja i condiciona els porus, per aconseguir una bona oxigenació i activar el rec sanguini. D’aquesta manera “dóna vida” a la pell i estimula la seva renovació cel·lular.

 

Les 3 línies estrella

El ventall d’aplicacions de Piabeli, per diferent tipus d’afectacions de la pell, és ample, i la seva eficàcia sorprenent. A part de les diferents línies segons la problemàtica, hi ha tres productes que destaquen per la seva eficàcia i amplia aplicació.

 

1. La loció corporal

Amb el seu efecte drenant i desintoxicant és la base de qualsevol tractament Piabeli.

Prepara el cos, estimulant la linfa i la capacitat autonetejadora del cos, potenciant d’aquesta forma l’efecte de qualsevol de les cremes i locions. És ben conegut que els problemes de pell són un reflex d’una intoxicació o d’un malestar intern. La loció corporal té un efecte drenant i desintoxicant i activa de forma molt potent el tren de drenatge limfàtic. És un gran anticel·lulític (la loció) i reafirmant (la crema). Redueix de forma espectacular la retenció de líquids i la cel·lulitis sense necessitat d’aplicar-la localment. Elimina la sensació de cansament i millora moltíssim les estries.

 les alertes del cos

Aplicació

Amb els ulls tancats i en relax (preferiblement al vespre, quan ja anem a dormir) aplicar :

1er dia:           A la planta dels peus i engonals.

2on dia:           A la planta dels peus i panxa (zona del ventre + hepàtic biliar).

3er dia:           A la planta dels peus i aixelles.

4art dia:          A la planta dels peus i ganglis limfàtics del coll.

… i tornar a començar ;-)

 

2. El ja famós LÍQUIDO ROJO – “La joia de la corona de Piabeli”

Antiinflamatori, altament regenerant i un gran estimulador dèrmic. Imprescindible al botequí de casa. Molt eficaç i especialment indicat en qualsevol afectació que es manifesti amb:

Inflamació.

Ferida oberta i d’operacions: gran accelerador de la cicatrització de ferides. La ferida es cura més ràpid i més bé, pel que resulta un remei post-operatori cada vegada més conegut i recomanat.

Cremades: regenera la pell d’una forma sorprenent, regenerant les zones afectades, recuperant el porus i fins i tot el pèl.

Fongs: estimula les defenses i restableix l’equilibri de la zona de manera que es puguin combatre els fongs de forma natural.

Picades d’abelles i mosquits: baixa la inflamació i treu la picor.

Picors, quistos sebacis, clivelles, urticàries

També és altament eficaç en:

Mal de coll. Podem ingerir unes gotes i fer-les passar lentament pel coll o bé diluir-les en aigua i fer-ne gàrgares abans d’empassar-les, tantes vegades al dia com ens en recordem.

Mal d’orella. Podem posar un cotó amb Líquido Rojo a l’orella de manera que toqui la inflamació.

Aftes bucals i problemes amb les genives. Aplicar Líquido Rojo directament a la zona afectada.

- Gran aliat en els rentats íntims, per ajudar a mantenir la zona sana i combatre els fongs.

 

Aplicació

S’aplica a nivell local o rebaixat amb aigua.

 

3. Crema Complemento del Líquido Rojo – “L’ungüent universal”

És l’última estrella de Piabeli. Tot un món d’aplicacions en una sola crema. Hidratant,piabelli_cremaliquidorojo nutritiva, cicatritzant, regenerant, renovadora, estimulador dèrmic i un potent antiinflamatori. I tot en una sola crema. D’aquí que quasi se la podria anomenar l’ungüent universal. O la crema de primers auxilis. O LA crema facial. Per qui ja coneix la gamma Piabeli, només dir que és més potent que totes les anteriors cremes. Amb les mateixes – i més – propietats que el famós líquid vermell, pot substituir a qualsevol de les cremes de les altres línies – excepte per les taques, per les que continuem necessitant la línia antitaques, – però amb els resultats més potents i a més curt termini.

Què és la Crema Complemento del Líquido Rojo?

Pot ser una mica difícil entendre que una sola crema pot tenir tantes aplicacions i ser, a més, tan potent en totes les seves vessants.

Podem parlar de tres grans i principals vessants:

Una és de crema facial. O LA crema facial. Activa i manté la frescor de la pell en qualsevol etapa de la vida. Sense necessitat de res més. Aporta lluminositat i vitalitat a les pells apagades i afectades pel cansament. Millora notablement, des de les primeres aplicacions, arrugues, trencaments capil·
lars, les bosses dels ulls, les “potes de gall” i la flaccidesa facial. És una crema que reforça des de l’interior i ajuda a la pell a recuperar la seva pròpia capacitat de regeneració. I no només es pot posar també al contorn d’ulls, sinó que és IDEAL per aquesta zona tan delicada.

És una crema compatible amb qualsevol tipus de pell que ens pot acompanyar durant totes les etapes de la vida, des de les pells joves i sense problemes fins a les pells més madures i més exigents, amb senyals marcades d’envelliment.

Per altra banda, és una crema altament eficaç per l’acnè, ja que neteja la pell en profunditat i l’ajuda a renovar-se, acabant fins i tot per fer desaparèixer les marques de l’acnè. I el que és més important, sense cap acció agressiva. La majoria dels productes per l’acnè són agressius i no exempts de riscs per la salut. Tot el contrari a això, Piabeli reforça les pròpies defenses de la pell. En general, tota la gamma Piabeli actua reforçant l’acció de la circulació perifèrica. Els seus components naturals, altament revitalitzants a nivell cel·lular, aporten a la superfície de la pell els nutrients necessaris per, no només hidratar-la i nodrir-la, sinó que, a través de l’aportació d’oxigen, la renova, eliminant les cèl·lules mortes i compensant el PH àcid.

La segona vessant és que és un valuós regal en moltes afectacions dèrmiques. Amb l’ajuda de la loció corporal aplicada als engonals i a la planta dels peus, per drenar i portar cap a fora la intoxicació que causa el problema, la nova crema Complemento del Líquido Rojo, aplicada a nivell local, és la peça clau per moltes afectacions dèrmiques, i, de nou, sense cap agressió, sinó reforçant la pell des de l’interior. Per tant, amb la crema facial tindrem sempre a mà un ungüent universal.

I, finalment, és un gran regenerador cel·lular i un potent anti-inflamatori. D’aquí que li’n podríem dir la crema dels primers auxilis, eficaç en talls, cops, cremades, picades d’insectes, urticària, problemes bucals, genitals, post-operatoris, etc. Tanmateix, i sobre tot, és de gran ajuda per alleugerir dolors musculars.

D’aquí – aquesta multitud de vessants – la qualificació de la nova crema de Piabeli d’ungüent universal. I l’explicació radica en la forma de funcionar de Piabeli, reforçant i estimulant les pròpies forces de la pell.

 

Aplicació

S’aplica sola o emulsionat amb la loció de manteniment. D’aquesta manera també allarguem la vida de la crema, ja que realment cal una quantitat molt petita. A més, penetra i s’estén més bé amb l’ajuda de la loció.

 

Vine a Espai Natura a provar el ja molt sol·licitat Flaix de Bellesa de Piabeli. Durant aquestes sessions es combina l’aplicació dels productes naturals de Piabeli -la loció de manteniment i la nova i increïblement potent crema complemento del líquido rojo-, el contrast fred-calor durant les diferents fases del tractament, i les mans d’una professional.