Novetat a Espai Natura!

I si la realitat no fos allò que veiem? I si tot plegat fos un somni, i la vida real no fos a dins sinó a fora del somni? I si res no fos com ens pensàvem? Hauríem de tornar a aprendre. Obrir la ment a una nova forma de concebre el món. I d’això tracta aquest llibre. No és cap llibre d’autoajuda. No hi ha doctrines ni receptes màgiques. Simplement, et vol transmetre, de manera que no quedi ni ombra de dubte, el nou paradigma que, de mica en mica, ens arriba de molts fronts. Un paradigma que ens desplega un escenari tan diferent, que capgira tot allò que, fins ara, havíem après sobre el món.

Vivim una època difícil, però apassionant. Amb crisis a tots els nivells com a teló de fons. Rebem fortes sacsejades que ens han d’ajudar a sortir de la ben arrelada zona de confort i a trobar el camí de sortida d’aquest laberint. Les imatges del somni – o del malson – són tan absurdes que es tornen en contra de la seva mateixa raó de ser. Una mà prodigiosa ens està molestant amb petites bufetades per a fer-nos despertar.

Aquest llibre ens ofereix un viatge senzill i entenedor per les lleis que regeixen l’existència. A través de les seves pàgines, deixarem enrere l’atraient i temptadora fauna d’ofertes de tècniques de control mental, llei d’atracció i visualitzacions, encaminades a aconseguir una existència luxosa i fàcil, una cursa sense fi per cobrir falses “necessitats”, per encaminar-nos a avançar – ara sí – cap al nostre veritable propòsit: emprendre el camí de tornada a la Unitat.

 Sense ombra de dubte és una obra de capçalera per tenir a mà en el nostre pelegrinatge cap a la Unitat.

Christina Stub (Copenhaguen 1969), és danesa d’origen i viu a Girona des de l’any 1991. Diplomada en ciències empresarials, escriptora i grafòloga, és fundadora d’Espai Natura i de la Sala Alexandria, on porta a terme diverses activitats en l’àmbit del creixement personal i relacionades amb Un Curso de Milagros. És professora de matemàtiques vèdiques i fundadora de la primera escola de grafologia de Girona, Espai Grafològic.

Inquieta, activa i bona comunicadora, la seva tasca professional la compagina amb la divulgació dels seus coneixements en mitjans de comunicació. Fundadora i redactora de la revista gironina Espai de Llum, que més tard es va convertir en l’Agenda de la Sala Alexandria, i col·laboradora en el programa de ràdio Tal Dit Tal Fet de FeM Girona.

“Sense ombra de dubte” és la seva quarta publicació. La primera fou la novel·la infantil “Hasse i Flama” (2010), seguida de dues novel·les d’intriga, amb el rerefons d’un despertar de la consciència: “Año 2012 – Bajo los menhires de la Albera” (2011) i “El despertar de les ovelles” (2014).

Les nostres novel·les

Sobre els autors

ChristinaChristina Stub (Copenhaguen 1969), és danesa d’origen i viu a Girona des de l’any 1991. Diplomada en ciències empresarials, escriptora i grafòloga, és fundadora i redactora de la revista gironina Espai de Llum, fundadora de la sala Alexandria d’Espai Natura on, entre altres, ensenya matemàtiques vèdiques, i de la primera escola de grafologia de Girona, Espai Grafològic. Aquestes diferents activitats es porten a terme des del centre Espai Natura (Lluís Pericot, Girona), espai de formació i xerrades, llibreria i botiga de productes naturals.

AdriaL’Adrià Vilella va néixer a Puigcerdà (Girona) l’any 1966. Establert a Girona des que estudiava enginyeria, és professor de matemàtiques vèdiques i fundador i copropietari de SUNSET Technologies, empresa fabricant de programari per a sanitat, on desenvolupa les tasques de director tècnic. Li agrada la filosofia i la recerca de la veritat. Com a escriptor, aprofundeix en aquests temes científics i filosòfics sempre des de la vessant novel·lística i amb un esperit i punt de vista crítics, sobretot amb el convencionalisme i l’ortodòxia.

 

Recull d’articles, entrevistes, videos

Aquí trobareu tot allò que diuen de nosaltres i allò que nosaltres mateixos us expliquem a la premsa, a la ràdio i a la televisió.