Espai Àgora

Entra a un espai obert al coneixement, a la reflexió, a la natura i a la saviesa. A l’Espai Àgora trobaràs una àmplia selecció de títols a la nostra llibreria, cosmètica natural de la firma Piabeli, te i infusions de moltes varietat, així com espelmes i altres articles naturals. Endinsa’t en un món 100% i deixa’t assessorar pel nostre equip a l’hora de fer la teva tria. T’esperem!

 

Totes les propietats de la natura les trobaràs en els articles de cosmètica que t’oferim. Productes 100% naturals que t’ajudaran a tenir cura de la teva pell i del teu cos.

A Espai Natura som especialistes en Piabeli, el gran aliat en problemes de pell. Descobreix aquesta increïble gamma de productes totalment artesanals.

T’oferim un ampli catàleg de títols de temàtiques i gèneres diversos: narrativa, espiritualitat, autoajuda, etc.

La natura també ens ofereix olis essencials extrets de plantes que et permetran millorar el teu benestar físic, mental li emocional.

Una selecció acurada i variada de tès i infusions en la que hi trobaràs aquells que més t’agraden i en descobriràs de nous.

La calma, la pau i les beneficioses propietats dels minerals i de les espelmes també té el seu racó al nostre Espai Àgora.

 Tracte agradable i assessorament personalitzat

Productes ecològics certificats i de primera qualitat 

La millor relació qualitat – preu

El maquillatge també pot ser ecològic

Especialitzats en problemes de la pell

 Llibreria especialitzada en salut holística, espiritualitat, ciència i consciència

Àmplia selecció de títols. Servei personalitzat de recerca de llibres

Les marques amb les que treballem

 John_Masters_Organics_Logo copia