NOVETAT Xampú sòlid
03/10/2019
Intensa xerrada de Gerard Castelló parlant de les tres eines terapèutiques que utilitzarà en els tallers de creixement personal que es faran d’octubre a juliol a Espai Natura. TANTRA, RENAIXEMENT I ENEAGRAMA.
07/10/2019
És summament versàtil i la seva aroma és lleugerament floral i molt calmant.

Acne, alopècia, ansietat, asma, picades de mosquits i abelles, problemes bronquials, depressió, dermatitis, símptomes de grip, repel·lent de mosquits, insomni, rinitis, maldecap, regulació de la menstruació, migranya, petits talls i cremades, canvis d'humor, tensió nerviosa, mal somnis, psoriasi, erupcions cutànies, ajuda a dormir, estres... la llista és llarga!

Per a problemes de pell, com acne, dermatitis, psoriasi, erupcions cutànies i cremades del sol, posar 2-3 gotes sobre un cotó fluix i fregar la zona afectada amb el cotó.
Com a tònic pel creixement del cabell: barrejar 2-3 gotes en el condicionador i fer un massatge al cuir cabellut amb la barreja.
Maldecap i migranyes: posar unes gotes sobre una compresa calenta o freda i fer un massatge a la zona afectada amb la compresa.
Per l'insomni: utilitzar 2-3 gotes en un difusor o directament sobre el coixí. També se'n pot posar 8-10 gotes en un bany calent abans d'anar a dormir.
Per l'ansietat, depressió, tensió nerviosa i estres, o per equilibrar l'ànim: posar 2-3 gotes en un difusor o en un collaret per olis essencials.
Per la regulació menstrual, posar 3-4 gotes en un oli base i fer un massatge a l'abdomen i els lumbars amb aquesta barreja.
Picades d'insectes: posar unes gotes directament sobre la picada.
Per les símptomes de la grip: posar 2-3 gotes en un difusor o fer inhalacions de vapor amb unes gotes de lavanda.
Per les arnes. Posar vàries gotes en boles de cotó fluix i repartir les boles per l'armari.
Asma i problemes bronquials: posar 2-3 gotes en un difusor o fer inhalacions de vapor amb unes gotes de lavanda. També es pot posar unes gotes en un oli base i fregar el pit amb la barreja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *