Després de l’excés de piscina, platja, sol…. Ara és hora de cuidar la teva pell!
12/09/2019
OLI D’ARGÀ, l’or de la cosmètica!
12/09/2019

Intriga, energia lliure, les pràmides de Gizeh, nou paradigma i, sobre tot, CONSICÈNCIA es barreja en aquesta trepidant novel·la que no deixarà indiferant al lector. Us hi animeu?

SINOPSI: Van ser els faraons egipcis els autèntics constructors de les piràmides i la Gran Esfinx?

Quan el polèmic escriptor català, Oriol Camps, és brutalment assassinat, deixa en mans de la seva neboda, Maia Camps, arqueòloga i estudiosa de la història de la humanitat, una herència que no només li mostra una cara nova i intrigant de la realitat que l'envolta, sinó que posa en perill la seva vida. L'última noticia que té del seu oncle, és un missatge inquietant: "La Gran Esfinx de Gizeh és el guardià d'un dels tresors més grans de la història de la humanitat". Però la dolorosa pèrdua del seu oncle i l'intriga del misteri que li ha deixat, queden a l'ombra d'un altre fet esgarrifant: Hi ha gent molt poderosa i perillosa interessada en un invent del seu oncle, un generador d'energia lliure, que s'amaga a la casa de l'escriptor. Aquest és el punt de partida d'una trepidant aventura plena d'intriga, misteri, amor i traïció, que ens trasllada finalment a la Gran Esfinx de Gizeh.

Al llarg de la novel·la, en la que el lector és passejat pels incomparables paratges de Les Gavarres i la Costa Brava, seguim la profunda evolució personal de la seva protagonista, que, transgressora i inconformista, es debat cada vegada més entre la història ortodoxa i les incongruències i esquerdes que en aquesta troba. La Maia, al llarg de la trama, s'ha de qüestionar moltes coses, trencar límits, superar obstacles i enfrontar-se a les seves pròpies pors per, finalment, emprendre un viatge cap a El Caire que canviarà per sempre el rumb de la seva vida. A través d'històries paral·leles i entrelligades, la novel·la salta entre èpoques i explota moltes de les possibilitats i potencials que ens ofereix el nou paradigma científic, alhora que planteja qüestions provocadores sobre la veracitat del que se'ns explica com la nostra història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *