La màgia del pèndol i les seves utilitats…
26/08/2019
Amb la tornada a l’escola, millor prevenir….. i, de manera natural.
30/08/2019

Prepara la pell per la tardor i aprofita totes les propietats del Flaix de Piabeli, per lluir una pell més il·luminada i oxigenada gràcies als seus productes naturals.

Comença la tardor amb un rostre renovat!

Sensacions...

Una agradable frescor i un subtil pessigolleig que recorre tota la pell així com una sensació d’un nou benestar, en part per les olors herbals que inevitablement s’inhalen durant les aplicacions, tant de la loció com, sobre tot, de la crema. La sensació de relax i benestar que s’aconsegueix a la pell en les diferents fases del tractament és tan agradable com difícil de descriure.

Apreciacions...

En tant sols una hora s’aprecia més lluminositat en la pell i en la mirada, es redibuixa l’oval de la cara, es redueixen les ulleres, les arrugues i les “potes de gall” i la flaccidesa de coll i cara.

Demana ja la teva hora a l'Espai Natura i deixa't mimar per les mans d'una professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *