Si ets esportista, després de la pràctica esportiva, aplica’t oli de romaní, el teu muscle ho agrairà.
31/05/2019
POTENT xerrada sobre l’eneagrama el passat divendres 31 de maig a càrrec de Gerard Castelló.
04/06/2019

Per això, abans que t'agafi desprevingut, protegeix-te del sol sense perill i alhora tenint cura de la teva pell. Utilitza crema solar amb filtres minerals, estaràs protegit de forma natural i des de la primera aplicació.

Els filtres minerals actuen sense absorbir-se, formant simplement una pel·lícula protectora sobre la pell. Actuen a manera de pantalla i són impermeables a la radiació solar. Protegeixen de la radiació per reflexió, és a dir, que reflecteixen o rebutgen la llum.

A Espai Natura hem apostat per la línia solar de Gamarde, és una línia certificada, que ens protegeix i alhora ens hidrata la pell. De suaus textures que no deixen la pell grassa i de fàcil aplicació, sense els molests rastres blancs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *