Avui la nostra proposta va de natura… la natura per si sola ja és una teràpia. Sovint no cal res més. Busquem tècniques, formes de passejar, formules… i de vegades ens perdem en les tècnicques i ens oblidem de gaudir-ne. I si… simplement obríssim els ulls a la meravella que tenim tot just sortint per la porta?

09/05/2019
Novetat a Espai Natura. Condicionador capil·lar amb ingredients d’origen vegetal.
13/05/2019

La línia antiedat de Gamarde és un tractament complet reparador i reductor d'arrugues per pell madura, és l'únic que combina aigua termal i oli BIO d'Argan.

Els seus actius purifiquen la pell en profunditat i reinicien la seva activitat cel·lular gràcies a la clorofil·la. Durant molt de temps, el teu rostre està allisat, tonificat i resplendent de joventut. Té propietats oxigenants, regeneradores i reafirmants, gràcies als seus potents extractes vegetals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *