Un regal de Sant Jordi pels amants dels cavalls… i també pels que no tenen contacte directe amb aquests increïbles animals. Un missatge dels cavalls per la humanitat, transcrita per una gran veterinària de renom.
23/04/2019
Avui, una recomanació primaveral: herbes medicinals
02/05/2019
 
 

Vine a la Cabina Cleopatra d’Espai Natura a gaudir del FLAIX DE BELLESA DE PIABELI.

L’Aplicació de la loció de manteniment i la nova Crema Complemento del Líquido Rojo, el contrast de fred-calor durant les diferents fases del tractament, i un increïblement relaxant massatge facial.

Sensacions...

Una agradable frescor i un subtil pessigolleig que recorre tota la pell així com una sensació d’un nou benestar, en part per les olors herbals que inevitablement s’inhalen durant les aplicacions, tant de la loció com, sobre tot, de la crema. La sensació de relax i benestar que s’aconsegueix a la pell en les diferents fases del tractament és tan agradable com difícil de descriure.

Apreciacions...

En tant sols una hora s’aprecia més lluminositat en la pell i en la mirada, es redibuixa l’oval de la cara, es redueixen les ulleres, les arrugues i les “potes de gall” i la flaccidesa de coll i cara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *