Amb Benecos tindràs una mirada diferent.
23/04/2019
Aquest Sant Jordi vine a Espai Natura!
23/04/2019

La línia revitalitzant del cabell actua de forma molt eficaç sobre els cabells secs, amb descamació (caspa) i greixosos, cabells castigats pel tint, millorant, a més el to de les canes, bulbs dèbils amb freqüents caigudes amb amb tendència a l'alopècia. Aquesta formulació està reforçada, entre altres components naturals, per olis essencials de caputxina, bedoll i sàvia.

Revitalitza els cabells fràgils, sense vida o amb freqüents caigudes, ajudant a restablir els bulbs dèbils i anèmics. Molt indicat en qualsevol problema capil·lar, i molt especialment en l'alopècia, global o en zones concretes del cap. En aquest últim cas, reforçarem la loció afegint 15 ml de líquido rojo per 200 ml de loció revitalitzant. La línia capil·lar està indicada per a tot tipus de cabell: normals, greixosos, fins i secs, i consta, com totes les línies de Piabeli, d'una crema i una loció.

Com tota la gamma Piabeli, la línia revitalitzant, col·labora en l'activitat del rec perifèric, revitalitzant la funció renovadora en cabell fràgils, sense vida i amb freqüents caigudes, ajudant molt eficaçment a restablir bulbs dèbils i anèmics.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *