Descobreix els llibres de David Icke a la llibreria d’Espai Natura. Aquí us presentem …”Y la Verdad os hará libres”
08/04/2019
Busques un edulcorant natural? Prova el sucre de Bedoll, té múltiples propietats.
12/04/2019
Amb aquesta fòrmula nova i reforçada, GEMA DE LUZ serà la NOVA ESTRELLA de Piabeli.

En la bellesa...

S’ha reforçat la seva acció reafirmant, de manera que la seva aplicació té un efecte visible en la flaccidesa. És la NOVA ESTRELLA de crema facial: aplicada amb la loció Gema de Luz aporta una nova lluminositat i vitalitat a les pells apagades i afectades pel cansament. Millora notablement, des de les primeres aplicacions, arrugues, trencaments capil·lars, les bosses dels ulls, les “potes de gall” i petites “imperfeccions” en la pell, com granets, erupcions i vermellors. És una crema que reforça des de l’interior i ajuda a la pell a recuperar la seva pròpia capacitat de regeneració. Però on sobre tot es nota, és en la flaccidesa. Us convidem a provar-ho!!


En dolors musculars i d'articulacions...

Sí, sí, és un cosmètic, ja ho sabem, però la nova fòrmula reforçada de Piabeli té un efecte sorprenent sobre els dolors musculars.

Això és el que ens diu el "boca-orella" que s'avança a la crema. En definitiva: ha nascut una estrella!!
Nota: A Espai Natura, Piabeli és un remei al que recorrem cada vegada més per les seves variades aplicacions. Ara bé, dit això, dret a llei també hem de dir, que està classificat com a cosmètic… i que tot el que esmentem en les diferents publicacions al respecte són simples experiències que s’han tingut arreu d’Espanya amb aquest cosmètic. Però, ja ho sabem, això és el que passa amb qualsevol producte natural. A partir d’aquí, a cadascú li pertoca separar el gra de la palla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *