La nostra recomanació d’aquesta setmana va d’ho’oponopono… de com assolir la pau mental amb aquesta senzilla tècnica hawaiana de resolució de problemes. Un llibre simpàtic i esperançador.
20/03/2019
La primavera també ha arribat a l’Espai Natura!! Nous colors per a les teves ungles i lliure de tòxics!
25/03/2019

Barra de llavis amb un toc de color i brillantor.

Producte ecològic Benecos. S'aplica fàcilment pel seu innovador format en barra- llapis gruixut que pots anar traient a mesura que necessitis mitjançant un simple gir. Té cura i protegeix els teus llavis per la seva composició en oli de jojoba i vitamina E-sense parafines ni derivats del petroli. Fórmula innovadora amb textura de cacau que aporta un toc de color subtil i brillantor no enganxós per uns llavis saludables i bonics. Producte ecològic d'alta qualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *