Presumeix d’ungles, també a l’hivern!
24/01/2019
Genial xerrada i ambient molt HYGGELIG (acollidor) ahir a la xerrada sobre la importància de tenir objectius i mantenir la confiança.
30/01/2019

La Línia Juvenil de Piabeli és una gran aliada en pells afectades per acne, punts negres, barbs i, en general, una pell greixosa, juvenil i amb impureses. La línia consta, com totes les línies de Piabeli, d'una loció i una crema. Tant la crema com la loció estan reforçades, entre altres ingredients naturals, per l'oli de cedre, que té un alt poder astringent, i lemongrass. Aquests dos ingredients aporten a la formulació una gran acció depuradora i renovadora de les cèl·lules acneiques. Tot i el seu nom, tant és per a pells joves com per les més madures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *