Durante miles de años se ha tenido conocimiento de la importancia secreta de los números.
09/01/2019
Peus cuidats també a l’hivern!
21/01/2019

Comença l'any amb la cara renovada!!
Vine a la Cabina Cleopatra d'Espai Natura a gaudir del Flaix de bellesa de Piabeli.


Sensacions...
Una agradable frescor i un subtil pessigolleig que recorre tota la pell així com una sensació d’un nou benestar, en part per les olors herbals que inevitablement s’inhalen durant les aplicacions, tant de la loció com, sobre tot, de la crema. La sensació de relax i benestar que s’aconsegueix a la pell en les diferents fases del tractament és tan agradable com difícil de descriure.

Apreciacions...
En tant sols una hora s’aprecia més lluminositat en la pell i en la mirada, es redibuixa l’oval de la cara, es redueixen les ulleres, les arrugues i les “potes de gall” i la flaccidesa de coll i cara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *