Cosmètica Km.0
05/10/2018
Lo que pensamos es lo que seremos…
09/10/2018

Oli essencial de Lavanda


"El comodí de l'aromateràpia", anomenat així per els seus múltiples i fabulosos efectes terapèutics. Si no sabem quin oli essencial posar provem amb la Lavanda! veurem que mai falla.
L'oli essencial de Lavanda posseeix tres propietats Aromaterapéuticas molt importants a destacar: el seu fabulós efecte relaxant, la depuració d'idees obsessives o pensaments remugants i per calmar el mal humor i els temperaments colèrics.

A nivell de cosmètica és el principal aliat de la nostra pell.

Oli essencial de Romaní


Estimula la memòria, potencia l’atenció mental i la concentració i facilita la concreció de les idees.
Molt útil en casos d’asma, bronquitis i afeccions de les vies respiratòries ja que se’l considera un potent expectorant i mucolític.
Millora la circulació i alleuja els dolors

Oli essencial de Camamilla


Hidratant, per pells seques, Antiinflamatòria. Restableix la llunentor i el to a les pells seques i deshidratades.

Oli essencial Eucaliptus


Molt eficaç contra les infeccions del sistema respiratori, ajuda a fluïdificar la mucositat, i també ajuda a alleugerir els símptomes de la grip, refredat...
Gran poder antisèptic i un potent antibacterià.

Oli essencial de Llimona


És un gran estimulant en general i desinfectant.

Té propietats remineralitzants, és desintoxicant i la seva acció sobre la pell és de tipus astringent, ajuda a cicatrització.

Oli essencial de MentaS'utilitza sobretot amb trastorns relacionats amb la ment: mal de cap, falta d'atenció, falta de concentració, embotiment mental, cansament o esgotament mental. És ideal en època d'exàmens o d'un intens esforç mental !.
A nivell físic també pot anar bé en cas de grip, congestions o refredats..

Oli essencial Arbre del TeAquest oli té grans propietats, és un antisèptic natural. S'utilitza contra els fongs e infeccions lleus i pel tractament de l'acne. Com a repel.lent de mosquits i per prevenir els polls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *