Propietats de l’oli de cop o oli d’hipèric
03/10/2018
Olis essencials que no poden faltar mai a la teva farmaciola
08/10/2018
La gamma cosmètica nina priorat de raïm es fonamenta en les propietats de la vinoteràpia i és apta per a la cura i protecció de tot tipus de pells.

S’elabora de manera completament natural a partir d’extracte de raïm de la DOQ Priorat acabat de prem­sar, un procés que assegura la total conservació de les seves propietats. L’extracte és ric en polifenols, els antioxiadants més potents del mon vegetal i uns prin­cipis actius amb unes elevades funcions cosmètiques. La gamma amb base d’extracte de raïm és antienvelliment i regenerant, ideal per combatre el pas del temps, gràcies a les seves propietats antioxidants i revitalitzants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *