Un sol producte de múltiples i reconeguts beneficis per a la pell i el cabell, es pot demanar més?
26/09/2018
Ja hem estrenat la temporada!!
28/09/2018

Més enllà d’una cosmètica...

A Espai Natura som especialistes en la cura de la pell.

Fa ja quinze anys que Espai Natura va apostar per Piabeli, quan encara era completament desconeguda, i la nostra feina, des de llavors, per donar a conèixer les virtuts d’aquesta potent gamma de productes, ha estat incansable, tant en forma de xerrades, com mitjançant la nostra revista Espai de Llum i les sessions de flaix de bellesa a la cabina Cleopatra. Però la veritat és que continuem sorprenent-nos de la seva eficàcia i de la seva creixent llista d’aplicacions.

Piabeli és una línia de productes totalment artesanal, a base de sàvia de bedoll fermentada, una gran selecció de productes vegetals de primera qualitat, cera d’abelles i olis essencials molt purs, en una fórmula alquímica excepcional, que ofereix solució a problemes sovint qualificats com crònics.

Actua enfortint les pròpies defenses de la pell, és a dir, reforçant la capacitat de la pròpia pell de mantenir-se jove i sana.

Neteja i condiciona els porus, per aconseguir una bona oxigenació i activar el rec sanguini. D’aquesta manera “dóna vida” a la pell i estimula la seva renovació cel·lular. Més enllà d’una cosmètica cosmètica... Piabeli és la marca per la que ens coneix més gent. Molt més que una cosmètica – per cert, d’una qualitat excel·lent i amb uns resultats sorprenents – és la primera elecció quan ens trobem davant de problemes de pell sovint qualificats com crònics o incurables.

Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *