Sacs perfumats per la teva roba
26/09/2018
Tot el que Piabeli pot fer per la teva pell…
28/09/2018
 

Oli d'argà, un regal per a la pell i cabellL'oli d'argà té unes notables propietats antienvelliment i una gran capacitat per hidratar la pell de la cara i el cos. El seu alt contingut en àcids grassos essencials el converteixen en un potent oli anti-edat, gran poder antioxidant. També té un alt contingut en vitamina E, imprescindible per conservar la pell llisa i radiant.
Al tractar-se d'un oli 100% pur podem barrejar-lo amb la crema d'ús diari o amb altres olis. L'ideal és aplicar-ho just després de la dutxa o bany amb un massatge suau per tonificar la pell de tot el cos.

Com a màscara capil·lar per recuperar el cabell més sec i castigat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *