Propietats medicinals de l’àrnica…
12/09/2018
Aquí tenim una nova recomanació de tot una referent dins del món de l’ho’oponopono: MABEL KATZ.
17/09/2018
Tractament de rosàcia
La rosàcia és una malaltia bastant habitual de la pell blanca, que sobre tot afecta a les dones.

Comença amb un envermelliment de la part central de la cara o de les galtes, nas o front. De vegades també al coll o al pit.

Quan la rosàcia progressa, poden aparèixer altres símptomes com l’envermelliment semi-permanent, dilatació dels vasos sanguinis de la cara, petits granets i picor.

El tractament de la Rosàcia amb PIABELI és altament eficaç, segur i gens agressiu. Utilitzariem la loció corporal a les nits com a base del tractament (seguint el protocol de posar-lo en punts del sistema limfàtic, en relax i amb els ulls tancats. A Espai Natura rebreu una explicació personalitzada i per escrit.

- La crema complemento del líquido rojo posada localment. Nota: És preferible començar per només la loció corporal un parell de setmanes fins veure si ha una crisi forta de curació. Aquesta crisi de curació pot aparèixer un cop començat el tractament amb Piabeli i durant un temps (3-4 setmanes). Encara que molest, no ha de ser motiu de preocupació, sinó tot el contrari, és senyal que el cos està reaccionant positivament al tractament. Les crisis depuratives són una part important del procés de regeneració i per tant, contribueixen a restablir l’equilibri intern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *