Aquesta setmana la nostra recomanació és un clàssic per l’autoestima…
04/04/2018
“El que provoca el patiment no és el problema en si, sinó el que nosaltres pensem sobre el problema”.
04/04/2018

I si hi hagués una altra forma de veure les coses?
I si tot plegat fos un somni, i la vida real no fos a dins sinó a fora del somni?
I si res no fos com ens pensàvem?

 

Hauríem de tornar a aprendre. Obrir la ment a una nova forma de concebre el món. I d’això tracta aquest llibre. No és cap llibre d’autoajuda. No hi ha doctrines ni receptes màgiques. Simplement, et vol transmetre, de manera que no quedi ni ombra de dubte, el nou paradigma que, de mica en mica, ens arriba de molts fronts. Un paradigma que ens desplega un escenari tan diferent, que capgira tosense ombrat allò que, fins ara, havíem après sobre el món.

 

Aquest llibre ens ofereix un viatge senzill i entenedor per les lleis que regeixen l’existència. A través de les seves pàgines, deixarem enrere l’atraient i temptadora fauna d’ofertes de tècniques de control mental, llei d’atracció i visualitzacions, encaminades a aconseguir una existència luxosa i fàcil, una cursa sense fi per cobrir falses “necessitats”, per encaminar-nos a avançar – ara sí – cap al nostre veritable propòsit: emprendre el camí de tornada a la Unitat.

 

Sense ombra de dubte et proposa un viatge que ja es va iniciar. És el viatge de tots, de l’individu cap a la Unitat. Un viatge que ens porta, com no podria ser d’una altra manera, cap al despertar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *