El Hygge consiste en ser amable con uno mismo y…
19/02/2018
Una petita joia simpàtica sobre… “cómo mandarlo todo a la mierda”.
21/02/2018

Ila Zadrozny i Caterina Payet.

 

Una extraordinària eina per l’autoconeixement
“Viu el teu disseny” és un curs bàsic oficial reconegut per l’Escola Internacional de Disseny Humà (IHDS) que ensenya els fonaments i els aspectes pràctics del sistema de Disseny Humà que ens potencia per viure conforme a la nostra pròpia naturalesa y saber què és, o no és, correcte per a nosaltres.
Objetiu: guiar-te en el teu procés d’auto-coneixement, ajudar-te amb la teva experimentació personal, a comprendre millor l’Estratègia i Autoritat pròpies, i a prendre consciència del condicionament que has rebut.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *