L’Eduard Cid de Fem Girona entrevista a la Christina Stub
07/02/2018
La visió de Catalunya i Europa des de l’òptica de la matemàtica de la Història.
12/02/2018

Estem vivint èpoques complicades. Els esdeveniments semblen sobrepassar-nos, no comprenem les forces més profundes que causen els fets, i això ens deixa ammatematicab una sensació que el món s’ha tornat boig.

No obstant, el món tan sols segueix fidelment les lleis inescrutables dels cicles de la historia. I les persones, cadascú amb el rol que ens ha tocat viure, simplement estem seguint un instint quasi inexplicable, perquè aquestes lleis es compleixin.
Segons la famosa teoria d’Alexandre Deulofeu, la història segueix unes lleis matemàtiques molt precises. De manera que, coneixent les seves lleis, podem situar els esdeveniments actuals en el seu context històric i així albirar el seu desenllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *