Te apuntas al Hygge?
06/02/2018
Aquesta setmana recomanem: “La matemàtica de la Història” de Juli Gutiérrez, net del gran historiador, Alexandre Deulofeu, que va descobrir la matemàtica de la història.
12/02/2018

La grafòloga, tècnica en morfopsicologia i fundadora de l’Escola Espai Grafològic Girona Christina Stub ha publicat “Hygge – el arte de cuidar el momento presente. Amb aquest llibre Stub vol compartir els fonaments del Hygge danès, un concepte que té una traducció difícil però que es podria resumir com  la recepta danesa de la felicitat.
El Hygge, més enllà dels mitjons de llana, les espelmes, la tetera i la inigualable pastisseria danesa, que ocupen gran part de les descripcions que se’n fan i que constitueixen la part visible del iceberg, té els seus sòlids fonaments en una actitud que es basa precisament en procurar tenir sempre present la importància de crear un ambient acollidor i reconfortant, d’inclusió, amabilitat, escolta i respecte.

 

Ens ho explica la mateixa Christina Stub.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *