Què és Piabeli
20/09/2017
Benecos
17/11/2017
Esperança...
La nostra aposta per un desodorant que compleix amb les exigències d’Espai Natura: Natural, sense ingredients químics i, sobre tot... d’una sorprenent eficàcia.
 
 
El tema dels desodorants és un dels temes més controvertits, quan es parla dels perills per la salut de la cosmètica convencional.
 
L’alumini, la substància que fa el tan eficaç efecte antispirant, és altament perjudicial per la salut. Però també és cert que costa trobar substituts naturals que realment siguin igual d’eficaços.
 
 
A Espai Natura portàvem anys de recerca d’una solució que no només fos innòcua i natural sinó que, a més, fos eficaç. Amb el desodorant Esperança s’ha complert – per fi – aquest objectiu... fins al punt de ser més eficaç contra les males olors que els desodorants amb alumini, però totalment innocu, respectuós i natural.

És el desodorant modern i excepcional per tots aquells compromesos amb la seva salut però que, a més, siguin exigents un quant a eficàcia.
Es tracta d’un desodorant en pols a base de minerals purs curosament seleccionats, per suposat sense sals d’alumini, ni alcohol, perfums, antiaglomerants, conservants o colorants. El desodorant en pols Esperança és una alternativa eficaç als desodorants químics.

La seva formulació a base d’una combinació estudiada de sals minerals, ofereix una gran eficàcia per la prevenció de la mala olor, i està dermatològicament testat.
 
Prevé l’aparició de olors molestes amb gran eficàcia des de la primera aplicació. La seva eficàcia realment sorprèn Neutralitza les olors existents de forma immediata i amb un efecte prolongat Protecció altament eficaç durant al menys 24 hores, especialment amb teixits de polièster o similars. NO suprimeix la sudoració, tan important per la correcta regulació del nostre organisme i per l’eliminació de toxines. Permet la transpiració de la pell, no obstrueix els porus i és antibacterià..
 

Per saber-ne més

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *