Piabeli i la caiguda del cabell…
13/09/2017
Desodorant Esperança
15/11/2017

Línia Piabeli

Més enllà d’una cosmètica...
A Espai Natura som especialistes en la cura de la pell.

F a ja 15 anys que Espai Natura va apostar per Piabeli , quan encara era completament desconeguda, i la nostra feina, des de llavors, per donar a conèixer les virtuts d’aquesta potent gamma de productes, ha estat incansable, tant en forma de xerrades, com mitjançant la nostra revista Espai de Llum i les sessions de flaix de bellesa a la cabina Cleopatra. Però la veritat és que continuem sorprenent-nos de la seva eficàcia i de la seva creixent llista d’aplicacions.
Més enllà d’una cosmètica... Piabeli , és la marca per la que ens coneix més gent. Molt més que una cosmètica – per cert, d’una qualitat excel·lent i amb uns resultats sorprenents – és la primera elecció quan ens trobem davant de problemes de pell sovint qualificats com crònics o incurables.

Piabeli és una línia de productes totalment artesanal, a base de sàvia de bedoll fermentada, una gran selecció de productes vegetals de primera qualitat, cera d’abelles i olis essencials molt purs, en una fórmula alquímica excepcional, que ofereix solució a problemes sovint qualificats com crònics.

Actua enfortint les pròpies defenses de la pell, és a dir, reforçant la capacitat de la pròpia pell de mantenir-se jove i sana.
Neteja i condiciona els porus, per aconseguir una bona oxigenació i activar el rec sanguini. D’aquesta manera “dóna vida” a la pell i estimula la seva renovació cel·lular.
 
Tres productes estrella

El ventall d’aplicacions de Piabeli, per diferent tipus d’afectacions de la pell, és ample, i la seva eficàcia sorprenent. A part de les diferents línies (link a línies) segons la problemàtica, hi ha sobre tot tres productes que destaquen per la seva eficàcia i amplia aplicació.


Loció Corporal
Crema Complemento Líquido Rojo
Líquido Rojo


Més informació sobre Piabeli
 
 

Per saber-ne més

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *