Cremes Solars
21/07/2017
Gamarde
04/08/2017
Xampus...
 És difícil trobar un xampú totalment natural que no només deixi els cabells totalment nets sinó que, a més, els deixi bé.A Espai Natura som molt crítics de només oferir productes que siguin tant completament BIO com de qualitat. Per això no tenim gran varietat de xampús, però els que tenim... funcionen!La nostra gamma estrella de xampús és de GAMARDE. És una gamma amb un xampú per cada tipus de cabell que deixa els cabells nets, lluents, amb volum i amb el cuir cabellut més equilibrat. Una gamma que fidelitza!
 
 
També volem destacar...

Cosmètics Giura


El xampú de Cosmetics Giura amb camamilla i arbre del té, amb un gran poder bactericida, fungicida i antiparasitari a la vegada que fa augmentar les defenses pròpies de l’organisme, tot això ens permet fer servir aquest producte com a gel i xampú a la vegada.

Lilà Cosmètics


El gel i xampú de Lilà cosmètics és ideal per tota la familia gracies al seu tamany de litre. El xampú és ideal per als més petits, ja que no irrita als ulls i es apte per tot tipus de cabells. El gel és especialment suau, conte àloe vera que protegeix i suavitza i oli esencial d’Ilang-ilang que aporta propietats estimulants.

2 Comments

  1. Eva ha dit:

    Bon dia,

    Teniu tints pel cabell 100% organics?

    Gracies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *