Gamarde
04/08/2017
Què és Piabeli
20/09/2017
Olis essencials...
L es olors queden gravades en la nostra memòria, fins al punt que podem "viatjar en el temps" en tornar a sentir una determinada olor que associem a un lloc o una època.

Influeixen en l’estat psíquic i anímic, mostrant-se altament eficaços en gran varietat d’afectacions, com per exemple: estrès, ansietat, depressió, excitació nerviosa, infeccions, estats febrils, per només anomenar-ne algunes.

Les olors afecten al nostre estat d'ànim de diverses maneres. Les rutes nervioses associades al sentit de l'olfacte estan en una proximitat molt estreta amb el cervell. Es connecten amb una part del cervell coneguda com a sistema límbic, que és responsable dels nostres sentiments i emocions. Aquesta és en gran mesura la raó per la qual les aromes dels olis essencials poden tenir tanta influència sobre el nostre estat d'ànim i els nostres sentiments.


 
 
 
 
 
 

Per saber-ne més

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *