Xampus
04/08/2017
Olis essencials
04/08/2017
Garmarde: Cosmètica natural francesa de gamma alta...
G amarde és la nostra una línia de fito-cosmètics sense química, BIO i composada al 100% per ingredients d’origen natural, amb la unió exclusiva de l’aigua calmant de Gamarde les Bains i oli d’argà.

L’aigua de Gamarde les Bains és una aigua termal que proporciona benestar a les pells irritades i suavitat a les pells sensibles.

És dermoprotector, calma eficaçment les irritacions, combat els radicals lliures i és ideal per a qualsevol tipus de pell, des de la més fina dels bebès a la més marcada pel pas del temps.

L’oli d’argà biològic és un gran aliat en la nutrició antiedat. Té altes propietats hidratants, nutritives, regenerants i reparadores.

Aquests dos ingredients constitueixen la base de tota la gamma a partir de la qual cada producte té una acurada composició d’ingredients procedents de la naturalesa per ajustar-se a la perfecció de les diferents necessitats, des de les pells més sensibles, a les més marcades pel pas del temps, les greixoses amb impureses, etc.

Per qui coneix la gamma SPA Phyt’s, només dir que és la marca cosina-germana d’aquesta prestigiosa gamma de cosmètica BIO, procedent dels mateixos laboratoris, amb pràcticament la mateixa formulació i, sobre tot, la mateixa filosofia de molt alta qualitat.

Qualitat Phyt’s a un preu bastant més assequible. I, és cert, que qui ha provat Gamarde, difícilment canvia després de marca.

Una de les estrelles és el xampú.

És difícil trobar un xampú totalment natural que no només deixa els cabells totalment nets sinó que els deixa tan bé com els deixa aquest xampú.

Sense cap ingredient químic nociu!

Un xampú per cada cabell, que equilibra el cuir cabellut i retorna l’equilibri natural als cabells.

Unir el concepte BIO amb una cosmètica avantguardista d’alt nivell no només és possible, sinó que és el camí de la cosmètica del futur.

Amb la cosmètica sintètica, els resultats a curt termini poden ser satisfactoris, però a llarg termini són perjudicials. Per això, és important intentar cobrir les necessitats dels usuaris més exigents dins d’un marc respectuós i BIO. Gamarde compleix a la perfecció amb aquest propòsit i amb les altes exigències de qualitat d’Espai Natura.
 
 
Nutrició Intensa
Per l`home
Hidratació Activa
Près - Âge
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *