CHRISTINA STUB

ESCRIPTORA

GAUDEIXO DE TOT ALLÒ QUE FAIG

Sóc afortunada! He convertit en la meva feina allò que més m’agrada fer: escriure, impartir formació i fer divulgació, a través de llibres, xerrades i tallers, de temes en els que crec profundament com són: la inclusió, l’amabilitat, el respecte, l’escolta activa i comprendre per no jutjar, entre altres.

Crec fermament en la inclusió, en l’amabilitat, en el respecte i en el saber escoltar com els pilars bàsics per una bona convivència. I, per mi, aquests pilars tant han de sostenir la relació que tenim amb nosaltres mateixos com la que tenim amb els altres. En realitat, no hi ha cap diferència entre la relació que tenim amb els altres i la que tenim amb nosaltres mateixos. Una és un simple mirall de l’altra.

Sóc danesa i a través del meu últim llibre Hygge - el arte de cuidar el momento presente, m’he proposat compartir els fonaments del Hygge danès que, segons resen últimament gran quantitat de titulars en els mitjans de comunicació, és la recepta danesa de la felicitat. I, en certa manera ho és, si sabem gratar una mica més en profunditat. Perquè el HYGGE, més enllà dels mitjons de llana, les espelmes, la tetera i la inigualable pastisseria danesa, que ocupen gran part de les descripcions que es fa del hygge i que constitueixen la part visible del iceberg, té els seus sòlids fonaments en una ACTITUD. Una actitud que es basa precisament en aquests pilars per una bona convivència. Procurar tenir sempre present la importància de crear un ambient acollidor i reconfortant, d’inclusió, amabilitat, escolta i respecte. En definitiva, un ambient de HYGGE.

“El HYGGE és una idea que s’entén quan es comparteix"

Sóc grafòloga, tècnica en morfopsicologia i fundadora de l’escola Espai Grafològic Girona (des de 2012), on imparteixo classes de grafologia i morfopsicologia. M’encanta ensenyar i és gratificant la relació que es va formant i forjant amb els alumnes.

Però, per sobre de tot, sóc escriptora. M'encanta escriure, ja des de ben petita. La primera novel·la la vaig escriure pel meu fill, en Pau. Ell tenia 10 anys, i li encantaven els cavalls. Li vaig voler regalar una novel·la infantil sobre cavalls i, en aquell moment, encara no n’hi havia cap en català. Així que li’n vaig escriure una. “Hasse i Flama”, la meva primera novel·la infantil. Així és com vaig iniciar la meva aventura com a escriptora.

Inquieta i activa, compagino la meva activitat didàctica amb la coordinació i programació d’activitats a ESPAI NATURA, entre altres, activitats relacionades amb la temàtica d’Un Curso de Milagros (en col·laboració amb José Vicente Mandé, facilitador d’Un Curso de Milagros) xerrades divulgatives, programes de ràdio i, com no, allò que més m’apassiona... escriure.

Fins ara he escrit una novel·la infantil i dues novel·les per adults. Aquestes dues últimes entrellacen trames d’intriga amb un subtil toc, tant de l’imminent despertar de la humanitat, com qüestionant algunes “veritats” oficials.

A part de les novel·les, també he escrit obres d’assaig. Dos d’ells tracten temes referents a l'existència i el que li’n podríem dir el nostre pelegrinatge cap a la Unitat, "Sense ombra de dubte" i "Despertando de la locura". Tant la primera, com - sobre tot - la segona se situen en la línia de pensament d’Un Curso de Milagros

La tercera "HYGGE – el arte de cuidar el momento presente" (publicat per Arcopress), revela els secrets de la part profunda de l’iceberg del HYGGE danès. Parla de la importància de l’harmonia, de la inclusió, de saber escoltar i de saber gaudir del moment present.

Christina Stub

Christina Stub


foto Christina Stub

Diplomada en Ciències empresarials, ESCRIPTORA, grafòloga, tècnica en morfopiscologia, fundadora del centre ESPAI NATURA i de l’escola de grafologia i morfospicologia, ESPAI GRAFOLÒGIC GIRONA i editora de la revista Espai de Llum.

Titulada per la Universitat Autònoma de Barcelona i per la Asociación Grafopsicológica de España, és perit grafopsicològic, especialitzada en Recursos Humans i selecció de personal.

Grafoterapeuta titulada en Grafología racional y Grafoterapia per Psicograf (Bilbao)

Tècnica en morfopsicologia titulada per El Instituto de Morfopsicología y Desarrollo Humano de Madrid.

Directora d'ESPAI GRAFOLÒGIC, la primera escola de grafologia i morfopsicologia de Girona

Professora titulada de matemàtiques vèdiques.

Coordinadora d’activitats a ESPAI NATURA, entre altres – i, sobre tot - activitats relacionades amb la temàtica d’Un Curso de Milagros, filosofia i diferents tallers, cursos i xerrades divulgatives.

Col·laboradora durant tres temporades del programa de radio Tal Dit, Tal fet de FeM Girona, amb la secció FEM NATURA I CONEIXEMENT

Escriptora i autora de sis obres (dues novel·les, una novel·la infantil, dues obres d’assaig en la línia de pensaments d’Un Curso de Milagros i una obra d’assaig sobre el HYGGE danès).

BIBLIOGRAFIA

NOVEL·LA  I  ASSAIG

NOVEL·LES QUE PLANTEGEN QÜESTIONS TRANSCENDENTALS I QUE DESPERTEN LA CONSCIÈNCIA
ASSAIGS EN LA LÍNIA DEL CREIXEMENT PERSONAL I ESPIRITUAL, AIXÍ COM SOBRE EL HYGGE,
ENTÉS COM L’ART DE CUIDAR I VIURE AMB GRATITUD EL MOMENT PRESENT EN TOTA LA SEVA PROFUNDITAT


HASSE I FLAMA

EL DESPERTAR DE LES OVELLES

EL DESPERTAR DE LAS OVEJAS

SENSE OMBRA DE DUBTE

DESPERTANDO DE LA LOCURA

L'AGENDA DE LA SALA ALEXANDRIA

REVISTA ESPAI DE LLUM

×


L'AGENDA DE LA SALA ALEXANDRIA

×


ESPAI DE LLUM

COM LOCALITZAR-ME?